De appartementen

Alles over de appartementen van groepsaccommodatie 't Verbonden Hoofd


interieur van 't verbonden hoofd

In de totaal herbouwde groepsaccommodatie ’t Verbonden Hoofd zijn 2 appartementen ingericht. Een voor 6 personen en een voor 8 personen. Beide appartementen hebben een nieuwe keuken die volledig ingericht is naar de wensen van deze tijd. Dat betekent dus een 4-pits gasstel, een inbouw koelkast en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Het 8-persoons appartement heeft zelfs een vaatwasser.

De huiskamers zijn sfeervol, landelijk modern ingericht en voorzien van WIFI en digitenne van KPN.

interieur van 't verbonden hoofd

Appartement 1 is geschikt voor 6 personen, heeft 3 slaapkamers op de bovenverdieping elk met twee 1-persoons boxsprings. Op de bovenverdieping is ook de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Appartement 2 is geschikt voor 8 personen, is rolstoelvriendelijk en heeft 1 slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoons boxspring bedden. De badkamer met douche, wastafel en toilet is ook op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Een slaapkamer met vier 1-persoons boxspring bedden en een slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden.

"We hebben een heerlijke tijd gehad in het appartement. Alles was zo netjes, ik voelde me direct al thuis. Er was zelfs een vaatwasser aanwezig!"

De appartementen zijn naast elkaar gelegen in het voorhuis van de boerderij en daardoor zeer geschikt om beide tegelijk te huren voor grote groepen. Beide appartementen hebben elk een eigen terras met tuinmeubilair. Er is een gezamenlijk speelveldje voor bijvoorbeeld volleybal, badminton of voetbal en er ligt een waterfiets voor u klaar.

Daarnaast leent de omgeving zich natuurlijk prachtig voor het maken van diverse sportieve uitstapjes.

Lees meer over de groepsaccommodatie en de tarieven. Klik op onderstaande knop.

Over de tarieven >

© 2018 - 't Verbonden Hoofd - All Rights Reserved. - Website by: PetraDTP